Archives

Facebook oh Facebook

Hari-hari mesti aku bukak facebook. Dah mcm rutin. Kalau tak bukak tak sah.Kdg2 bukan nak update facebook sendiri. tapi nak tgk kwn2 seme apa cite. Yang selalu buat aku tergelak sorang2 bila baca komen2 bangang member2. mengingatkan aku pd zaman sekolah. Sampai skrg, dah besar pjg, perangai seme sama jek. Lagi sesetgh dah jadi bapak2 org, mak2 org. Aku rasa facebook ni mengurangkan rasa rindu aku kat Malaysia. Ntah. Sebab aku rasa byk org yg ‘dekat’ dgn aku walaupun lama dah tak bersua muka. Tapi yg takleh tahan tgk bdk2 ni main game kat facebook. Mm, takde keje sgt ke? hehe. aku malas la nak start sbb kalo start kang mesti addicted. Bagus jgk teknologi ni kan. Bole la berhubung pantas antara satu sama lain. Memang dunia ni kecik. Tapi aku kdg2 risau jgk nak approve org sembarang2. ntah sapa2 kan. kot la dia spy jek. Tapi apahal plak nak spy aku kan. aku bukan artis. haha. Besok kalau jd lecturer mmg aku tak approve student la kot. Sebab aku rasa facebook ni part of my personal life. Ok la, nak berfacebook kejap. hehe.:p

Advertisements